Translate

torsdag 18 februari 2016

Träningsdags

TRÄNINGSDAGS!


Har fått lite hjälp med min fortsatta träning med Dayra av bästa Helene.E. Hon blir 2 år i april så nu ska jag börja plocka ihop lite övningar som vi har tränat under höst/vinter.
Måste komma ihåg att vid tempoväxlingen vid drivningen så ska jag inte säga framåt kommando. Ev visselsignal /time istället för stanna. Träna på stoppen!!
Hon fick till några bra fösningar (Y)


Se till att hålla flanken även sista biten där hon gärna vill gå in igen. Hon börjar bli mjuk i rörelserna och det märktes när vi skulle till med delningsövningarna.
Hon var väldigt hjälpsam när vi skulle få till luckor fast att sedan komma in i luckan. Icke sa nicke det går bara inte..... Hon tänker inte komma in.
Får ta det separat med raka inkallningar så att hon förstår att det är det jag menar.


När vi har tränat med att några får instängda i fållan och hon ska hålla de andra fåren därifrån är inga problem alls åt henne. Förmodligen förstår hon att dom instängda inte kan försvinna någonstans och kan koncentrera sig på en grupp.

Blir säkert bra när vi plockar ihop allt. Roligt är det iallafall  och hon försöker verkligen och matte får se till att sköta sitt :-))


Hon har nu löpt klart så nu kör vi på igen så att vi kanske framöver kan ställa siktet på att äntra banorna hon och jag. :-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar